Wie zijn wij?

DAP Govaert | Wie zijn wij?

Dierenarts Marc Govaert


Marc Govaert studeerde af in 1981 als dokter in de diergeneeskunde aan de faculteit diergeneeskunde (RUG) aan het casinoplein in Gent.

Na stages in Aalst, Asse en Mansigné (Fr) kwam hij "bij toeval" terecht in Lennik, waar hij 25 jaar een eenmanspraktijk landbouw- en gezelschapsdierengeneeskunde uitbouwde.


Na een jaar (2006-2007) intensieve bijscholingen in de gezelschapsdierengeneeskunde en het nog steeds regelmatig volgen van  gespecialiseerde opleidingen, verzorgt hij nu voornamelijk honden en katten, knaagdieren en neerhofdieren. 


Dierenarts Joke Verspecht


Dierenarts Joke Verspecht studeerde af in 2017 aan de faculteit diergeneeskunde van de Universiteit Gent in de optie 'kleine huisdieren'. Na haar stage bij DAP Govaert is ze hier ook full-time beginnen werken sinds oktober 2017.


Om steeds op de hoogte te blijven van de meest recente evoluties in de verschillende takken van de diergeneeskunde, volgt ze regelmatig bijscholingen en neemt ze deel aan congressen, o.a. het Belgische Savab congres, het FECAVA congres in Tallinn (2018) en de Kattenmatrix Pro van Felinova (oktober 2019).


Thuis heeft Joke zelf altijd katten gehad, momenteel

is ze trotse eigenaar van een katertje van 11 jaar oud, 

Nyofu, die ook kampt met chronische nierziekte.


Samen zorgen wij voor een professionele zorg voor uw allerliefste viervoeterCONTACTEER ONS

   Deken Verbesseltstraat 7

   1750 Lennik

CONSULTATIE ENKEL NA AFSPRAAK:


WEEKDAGEN:        09:00-19:00 u.


ZATERDAG:            09:00-12:00 u.SPOED:  24h/7 of WACHTDIENST

© Copyright. All Rights Reserved.